Les botigues

Fundada l’ any 1990 a Camprodon (Girona), Esports Vivac és una botiga de tot tipus de material tècnic i roba què col·labora i promociona esdeveniments esportius a nivell local i comarcal. La nostra filosofia és la del tracte familiar i proper.

Som amants de la natura i la muntanya i tot l’ esport que hi tingui a veure. Ho tenim quasi tot i si no és així ho busquem per tu al millor preu. Si ja ens coneixes ja sabràs como som i com treballem, i si entres per primer cop et donarà la sensació de que no tenim clients sinó amics!

Horaris

De Dimarts a Divendres de 10h a 13h / 17h a 20h
Dissabte i Diumenge de 10h a 14h / 16:30h a 20:30h.

*Temporada d'esqui:
Dissabte i Diumenge obrim a les 8:00h.

*Dilluns tancat, excepte festius

Vivac outdoor

Botiga situada a lʼ entrada de Camprodon. Especialitzada en tot tipus de material tècnic per a realitzar activitats de muntanya i aventura. Aquí hi trobareu tot el material necessari per practicar l’ esquí alpí, de muntanya, trekking, ciclisme, running i molts altres. Aquí hi trobaràs també tot el material de lloguer, us facilitem la pràctica dels vostres esports preferits oferint-vos una àmplia gama de material de lloguer, fàcil, de qualitat i a un preu raonable. Així us ho posem fàcil per a que pogueu gaudir de les oportunitats que ofereix la Vall de Camprodon.

Vivac Multi-Esport

A la botiga de moda situada al costat del famós pont romànic de Camprodon hi trobareu tota mena de roba i calçat de moda esportiva de les marques més actuals per a un públic de totes les edats. Per una altra banda també hi trobareu material per altres esports com el fútbol, skate entre altres.

store.esportsvivac.com

Properament des del sofà, des de la feina, o qualsevol lloc on tinguis internet podràs comprar còmodament les marques més especialitzades dels teus esports i aficions preferides a un preu poc creïble.

Vall Ter i Vall de Camprodon

La Vall de Camprodon està situada a la part més oriental del Ripollès a l’extrem oriental dels Pirineus. Geogràficament, el territori en el que ens movem va des de Beget a 500 m. fins a Bastiments, a 2.868 m. Aquesta amplitud de nivells dóna una màxima diversitat de clima, paisatge, flora i fauna. Descobreix la preciosa vall de Camprodon, els seus múltiples senders, rutes i activitats de muntanya que podeu fer-hi.